Folk der holder microfoner

Pressemeddelelser

KLAR Forsyning går snart i gang med at klimatilpasse Jersie Strand for at minimere risikoen for oversvømmelser i fremtiden. Arbejdet kommer til at foregå i flere etaper frem mod 2025.

Drikkevandet fra KLAR Forsyning overholder stadig de nye og skærpede krav til en gruppe af såkaldte PFAS-stoffer (herunder PFOS), der blev indført af sundhedsmyndighederne i sommeren 2021.<

På Mosede Renseanlæg i Greve Kommune påbegynder KLAR Forsyning inden længe en omfattende renovering.

Det bliver fremover entreprenøren Aarsleff Rørteknik, som skal udføre renoveringen af KLAR Forsynings kloakrør i Køge, Greve, Solrød og Stevns Kommune ved hjælp af den opgravningsfri metode

Hele 89 procent af affaldet på genbrugspladsen MiljøCenter Greve blev i 2020 sorteret til genanvendelse – og det placerer Greve Kommune helt i top.

Fra 2022 ændres takststrukturen i vandselskabet Køge Vand, som KLAR Forsyning driver.

Nu tager KLAR Forsyning det første skridt mod at levere blødere vand til alle kunder hos Køge Vand A/S.

Fra 29. november til 5. december 2021 har KLAR Forsyning i år afholdt forbrugervalg 2021 på vegne af Solrød Spildevand A/S.

Forbrugervalget 2021 for Køge Afløb A/S og Køge Vand A/S (fælles valg) er nu afsluttet, og de to forbrugerrepræsentanter, som indtræder i bestyrelsen fra 1.

Forbrugervalget 2021 er nu afsluttet i Greve, og de to forbrugerrepræsentanter, som indtræder i bestyrelsen i Greve Spildevand A/S fra 1. januar 2022, er fundet.

Sider

Vigtig meddelelse til kunder i Solrød og Stevns

Sidst i september/først i oktober vil kunder hos Solrød Spildevand A/S og Stevns Spildevand A/S modtage acontoregning for vandafledningsbidrag (2. rate 2022).

Betalingsfristen er den 1. november 2022.