Greve
Solrød

Beredskab

Når der med vejrudsigten kommer udmeldinger om mulighed for skybrud, eller når det har regnet meget i en længere periode, har KLAR Forsyning et særligt beredskab, som sættes i værk. 

 

Beredskabet er baseret på, at KLAR Forsyning har planer for, hvordan afløbssystemernes kapacitet udnyttes bedst muligt og hele tiden holdes i optimal drift for, at vi kan begrænse oversvømmelserne.

Det har vi beskrevet i særlige beredskabsplaner. Vi udbygger hele tiden beredskabsplanerne, når ny viden kommer til, som en del af planlægningen af klimatilpasning af afløbssystemerne.

 

Som grundejer kan du selv gøre meget for at undgå oversvømmelser på din egen ejendom. Du kan se hvordan her: ’fakta og gode råd’.

Derudover kan du døgnet rundt give oplysninger til KLAR Forsyning om forhold, som truer med oversvømmelse af flere ejendomme. Du kan kontakte os på:

Tlf.: 56 65 22 22
E-mail: klar@klarforsyning.dk

Vi samler alle oplysningerne om muligheder for oversvømmelse sammen, og vi kan på den baggrund holde borgerne orienteret døgnet rundt. Når der opstår situationer, hvor der er stor risiko for oversvømmelse af flere ejendomme, udsender vi en beredskabsalarm.

 

 

 

Vi har travlt på telefonen i dag

Vi får mange henvendelser på telefonen i dag. Derfor kan der være lidt ventetid, hvis du forsøger at ringe. 
 
Husk, at du altid er velkommen til at sende os en mail til klar@klarforsyning.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 
 
Vi beklager ulejligheden og håber på din tålmodighed.