Logget ind som:
Kundenr.:

Opdatering om situationen i vores kommuner - kl. 12.00 d. 4. januar

Driftsmeddelelse

Vi arbejder på højtryk og i døgndrift for at komme så godt igennem de store udfordringer, vejret giver os. Du får den seneste opdatering her

KER - januar 2024

Her kommer en oversigt over, hvordan situationen ser ud i vores dækningsområde, og hvordan vi opfordrer vores kunder i de forskellige kommuner til at forholde sig i forhold til vandforbrug.

Først og fremmest er det afgørende, at samtlige af vores kunder er opmærksomme på, at de ikke må lede vand fra haven ud på vejen eller ned i kloakken, da vores systemer fortsat er pressede og ikke har plads til mere vand.

Solrød Kommune - undgå at bruge vand frem til kl. 16.00

På nuværende tidspunkt er situationen mest kritisk i Solrød Kommune, hvor både vores systemer og renseanlæg er under pres. Vi er godt klar over, at det trækker ud, men vi arbejder på højtryk for at komme tilbage i drift på renseanlægget. Vi oplever usædvanligt meget vand i vores systemer og på renseanlægget, så vi er i gang med at finde ud af, hvor vandet kommer fra.

Vi opfordrer derfor alle vores kunder i Solrød Kommune til kun at bruge vand til madlavning og i begrænset omfang til toiletskyl frem til kl. 16.00 den 4. januar, hvor vi kommer med en ny status.

Køge og Greve kommuner - spar på vandet frem til kl. 16.00

Vores systemer i Greve og Køge kommuner er fortsat under pres.

Vi opfordrer derfor vores kunder i hele Køge Kommune, på nær området ved Borup, samt alle vores kunder i Greve Kommune til at spare på vandet frem til kl. 16.00 den 4. januar, hvor vi kommer med en ny status.

Det betyder, at der kan bruges vand til bad og toiletskyl, men undgå gerne større vandforbrug som vaskemaskine og opvaskemaskine.

Stevns Kommune - led ikke overfladevand i kloakken

Vores kunder i Stevns Kommune kan igen bruge vand som normalt.

Vores systemer er dog også her fortsat under pres, og det er vigtigt, at vores kunder heller ikke her leder overfladevand i kloakken.

Især ejendomme med husstandspumper kan fortsat opleve at være pressede, men også her er det er afgørende, at der ikke ledes overfladevand i kloakken.

Emne